2014-03-20 - Pressmeddelanden

Fortum erbjuder information om strömavbrott via e-post och sms

2014-03-20 - Pressmeddelanden

Den här veckan får ytterligare ca 100 000 av Fortums kunder direkterbjudande om att ansluta sig till tjänsten för information om planerade och oplanerade strömavbrott som sms eller e-postmeddelande. Tjänsten är självklart öppen för alla våra kunder och vi erbjuder den direkt till alla dem vi har telefonnummer eller e-postadress till.

– Idag får knappt 500 000 av våra kunder information om strömavbrott, framför allt via sms. Det är en tjänst som är mycket uppskattad och ger oss en fantastisk möjlighet att snabbt nå berörda kunder med information, säger Gunilla Larsson, driftinformatör hos Fortum Distribution.

Varför e-post när det är strömavbrott?

Vi har fått frågor om varför vi skickar e-post när folk inte har ström hemma. Vår tanke är att mailen kan läsas i alla moderna mobiltelefoner. Kunden kan också få information om till exempel sin sommarstuga eller boendet till en gammal eller sjuk anhörig. En del kunder tycker också att det är bra att få information om planerade avbrott just via e-post, eftersom man normalt sett sparar e-post på ett annat sätt än ett sms. Det kan också vara bra att kunna skriva ut meddelandet och sätta upp som påminnelse.

Läs mer om tjänsten på: fortum.se/stromavbrott

För mer information kontakta:

Carola Hjerthén, kommunikationsansvarig för driftstörningar, tfn 070-641 55 27

Bokmärk och dela:

Bokmärk och dela

Fortum på Twitter

@FortumSverige

RT @ForChargeDrive: Join the coolest #eMobility event! Live stream from the Finnish national park on Nov 29! Key notes by @evchels @Heikkil…

Senaste tweets